Michel & Tim de wijde wereld in!

Voorbereidingen

Toen we vorig jaar door Maleisië en Thailand reisden, werd bij terugkomst al gauw duidelijk dat we een soortgelijke reis wilden herhalen voor langere tijd. Om dit te realiseren zijn uiteraard een aantal stappen nodig. Dit hebben we het afgelopen jaar gedaan en nu is het zover!

We gaan op reis!

✔ Het huis is verkocht
✔ Ons ontslag is ingediend (sorry Amac)
✔ De ‘Ja maars’ zijn overwonnen
✔ De one-way tickets zijn geboekt

We werken beiden nog t/m 31 augustus, om vervolgens (na het inpakken van onze inboedel en iedereen gedag te hebben gezegd) aan het einde van september met een backpack te vertrekken naar Hanoi, Vietnam. Vanuit daar zullen we verder trekken naar andere landen in zowel Azië als Oceanië en wellicht nog wel verder.

We hebben ons voorbereid om deze reis juist zoveel mogelijk onvoorbereid te maken. Dit om alles zonder verplichtingen en in alle vrijheid te kunnen beslissen. We kijken enorm uit naar alle natuur, cultuur, mensen en indrukken die we gaan ontmoeten.

Waar ik (Tim) in de eerste periode snoeihard op de ‘reset-button’ wil drukken om daarna te kijken waar het me brengt, zal ik (Michel) het reizen gaan combineren met ontwerpen en vrij werk.
Daarnaast willen we ons tijdens het reizen focussen op ondersteunende projecten binnen de lokale bevolking.

Reacties:

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.